top of page
  • bivid

5 hàbits cibersaludablesIgual que intentem (o ens proposem) seguir un estil de vida sana, amb una alimentació equilibrada i practicar esport de manera moderada, quan parlem d’Internet també hauríem de tenir uns hàbits cibersaludables.


Benvinguts a l’apartat de ‘Practica els hàbits cibersaludables’, on trobaràs una sèrie de conceptes que t’ajudaran a desenvolupar el sentit crític en el dia a dia digital.


No t’omplirem ni de tecnicismes ni de conceptes inintel·ligibles, sinó que ho farem de manera divulgativa i entenedora: volem que et converteixis en un ciutadà digitalment segur! Entre tots fem una Internet més segura.


En la situació d’excepcionalitat, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya manté la ciutadania informada amb nous materials en aquesta pàgina on trobaràs aviat molts consells i recursos de la campanya sobre hàbits cibersaludables.


Els ciberhàbits a practicar a casa:

  1. Frau digitalQuelcom que és estrany o massa bo per ser cert, podria ser un atac.

  2. Dispositius al diaActualitzant-los podem estalviar molts disgustos.

  3. Revisa privacitatPerquè no es beneficiïn de les nostres dades personals.

  4. Dades seguresLes credencials són l’escut a molta informació sensible.

  5. Civisme digitalNo hem de contribuir a fer difusió d’informació que no hem contrastat.Els nostres serveis: Fibra óptica barata Fibra óptica ofertes Fibra óptica oferta Internet rural Fibra óptica oferta Lleida Fibra óptica Lleida Fibra óptica poble Lleida Fibra óptica Tarragona Pack fibra óptica i telefonia Fibra óptica catalana Telefonia barata Telefonia oferta


0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page