top of page
  • bivid

Aprèn a assegurar el teu WiFi a 7 passos

Si tens un router WiFi a casa i tots els membres de la teva família s'hi connecten per navegar per Internet, aquesta infografia t'interessa. Aprèn a protegir la teva xarxa WiFi ia evitar que qualsevol intrús accedeixi a la teva informació personal.

En lactualitat, rar és la llar que no té un router WiFi a casa. De fet, ara mateix és més comú que tots ens connectem a la xarxa sense fils de casa que utilitzem un cable de xarxa per fer-ho.


Per aquest motiu, ens hem d'assegurar que la nostra WiFi és segura per a tots els membres de la família i per a la informació que fem servir cada dia a través d'ella.


Segons l'Estudi de Ciberseguretat i confiança a les llars espanyoles, realitzat per l'Institut Nacional de Ciberseguretat, S.A. (INCIBE) i l'Observatori Nacional de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació (ONTSI) de Red.es, un 12% de les llars espanyoles no utilitzen cap mesura de seguretat per a la seva xarxa sense fil o no saben quin és el seu estat a quant a seguretat.


Aquest percentatge és massa elevat si ens parem a pensar en la quantitat d'informació personal, dades bancàries i sensibles que enviem i rebem a través de la nostra xarxa WiFi.


Si vols sentir-te segur en connectar-te al teu WiFi i protegir la teva família i la teva informació, t'interessa veure la nostra infografia i aplicar els nostres consells. Què esperes?
0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page