top of page
 • bivid

Consells de seguretat per les teves compres online

Escolliu un comerç electrònic segur i de confiança. Abans de comprar-hi, feu aquestes comprovacions:

 1. Mireu que disposi d’un web mínimament acurat amb dades de contacte, informació suficient sobre els productes i condicions totalment clares pel que fa als sistemes de pagament i d’enviament.

 2. Busqueu a la xarxa l’opinió d’altres consumidors sobre aquella empresa.

 3. Compareu preus i si detecteu diferències molt grans, desconfieu-ne, ja que podria tractar-se d’un cas de falsificació o d’un intent d’estafa.

 4. L’adreça de la pàgina ha de canviar d’http a https i en la part inferior del navegador ha d’aparèixer el dibuix d’un cadenat tancat.

 5. Si compreu entrades per a espectacles o concerts, feu-ho només en els portals dels distribuïdors oficials.

 • No accediu a botigues virtuals des d’enllaços que us arribin per missatge o per correu electrònic. És més segur escriure directament l'adreça en el navegador.

 • També podeu guardar en els vostres favorits del navegador les adreces dels comerços electrònics que useu amb més freqüència. Així evitareu accedir per error en dominis fraudulents que pretenen simular els originals usant noms semblants.

 • Eviteu fer compres des d'ordinadors públics i xarxes Wi-Fi obertes (sense contrasenya).

 • Tingueu en compte que tots els productes que es compren en webs de fora de la Unió Europea estan subjectes al pagament d'IVA i altres drets de duanes. Per tant, abans de fer una compra en línia en una botiga virtual d'un país no comunitari, verifiqueu si els impostos estan inclosos en el preu final, ja que aquests recàrrecs els pot cobrar directament el venedor o posteriorment la companyia que fa l’entrega dels productes.

 • A més, si compreu en botigues virtuals amb seu fora de la Unió Europea i teniu cap problema, la situació podria ser més complexa i difícil de resoldre.

Els nostres serveis: Fibra óptica barata Fibra óptica ofertes Fibra óptica oferta Internet rural Fibra óptica oferta Lleida Fibra óptica Lleida Fibra óptica poble Lleida Fibra óptica Tarragona Pack fibra óptica i telefonia Fibra óptica catalana Telefonia barata Telefonia oferta

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page