top of page
  • bivid

Consells per millorar la teva senyal wifiParets que absorbeixen el senyal

Si el mòdem es troba de l'altra banda de la paret, hi ha materials que absorbeixen més fàcilment el senyal, per exemple, el formigó i el maó, mentre que les hefes de fusta, vidre o guix ocasionaran menys problemes.


El pitjor material pel teu senyal

Dels materials que acabem d'esmentar, alguns permeten més fàcilment que es transmeti el WiFi que altres però, d'acord amb el lloc Value Walk, n'hi ha un que és l'enemic número u de les connexions òptimes a internet: el metall.


Major alçada, millor senyal

Els routers expandeixen els seus senyals cap avall, de manera que un mòdem col·locat en una taula o fins i tot arran de terra, mai serà tan eficient com un col·locat en una posició alta de casa teva.


Allunya'l d'altres dispositius

Els dispositius electrònics que també utilitzen ones a la banda 2.4 GHz entorpiran el bon funcionament del WiFi, així que evitar posar a prop teu router de microones, telèfons sense fil i dispositius connectats per bluetooth.


Ubicació ideal

Ja que els routers manen senyal en totes les direccions, l'ideal serà col·locar-lo en un lloc central de la casa, a una alçada considerable (més a prop del sostre que del pis) i evitar cantons.


Tipus: si la casa és de dos pisos o més, llavors sí que convé un mòdem col·locat prop del pis a la segona planta, doncs el que es busca és cobrir tota l'extensió de la casa; el mateix passa si es troba al primer pis o planta baixa, cal prioritzar l'alçada.


Però lo millor que pots fer és contractar prime wifi by bivid:

https://www.bivid.cat/copia-de-promo-padrins


Els nostres serveis: Fibra óptica barata Fibra óptica ofertes Fibra óptica oferta Internet rural Fibra óptica oferta Lleida Fibra óptica Lleida Fibra óptica poble Lleida Fibra óptica Tarragona Pack fibra óptica i telefonia Fibra óptica catalana Telefonia barata Telefonia oferta

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page