top of page
  • bivid

Sistema de seguretat EDR: què és i com pot ajudar la vostra empresaEls sistemes de protecció EDR (Endpoint Detection Response) són sistemes de protecció tècnica que beneficien les operacions de la vostra empresa. Aquesta tecnologia es caracteritza per una combinació de antivirus dús comú i altres elements de detecció, combinats amb intel·ligència artificial i big data. A continuació, consulta els aspectes més importants de la tecnologia per valorar si la teva empresa ha de tenir un sistema de protecció EDR.


Endpoint Detection and Response (EDR), també conegut com a Endpoint Detection and Threat Response (EDTR), és una solució de seguretat que monitoritza i monitoritza contínuament els dispositius dels usuaris finals per detectar i respondre a amenaces cibernètiques com ransomware i malware.


Com funciona un sistema EDR?


Com hem dit, els sistemes EDR s'ocupen principalment dels punts finals, que poden ser qualsevol sistema informàtic a la xarxa, com ara les estacions de treball o els servidors dels empleats de l'empresa. A més, pot protegir la majoria dels sistemes operatius.


Essencialment, les solucions de seguretat EDR registren activitats i esdeveniments que ocorren als punts finals ia les càrregues de treball, brindant als equips de seguretat la visibilitat que necessiten per descobrir esdeveniments que altrament no serien visibles. Les solucions EDR han de proporcionar una visibilitat contínua i completa del que passa en temps real.


Si et preocupa la seguretat de la teva empresa i vols aconseguir la millor protecció en la teva línea i comunicacions contacta amb nosaltres:


https://www.bivid.cat/empreses
 


Els nostres serveis:


Fibra óptica barata


Fibra óptica ofertes


Fibra óptica oferta


Internet rural


Fibra óptica oferta Lleida


Fibra óptica Lleida


Fibra óptica poble Lleida


Fibra óptica Tarragona


Pack fibra óptica i telefonia


Fibra óptica catalana


Telefonia barata


Telefonia oferta

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page