top of page

COOKIES

Aquesta pàgina web és propietat i està operada per bivid. Aquests Termes estableixen els termes i condicions sota els quals tu pots fer servir la nostra pàgina web i serveis oferts per nosaltres. Aquesta pàgina web ofereix als visitants [descripció del que s'ofereix al vostre lloc web]. En accedir o utilitzar la pàgina web del nostre servei, vostè aprova que hagi llegit, entès i acceptat estar subjecte a aquests Termes:

Per utilitzar la nostra pàgina web i/o rebre els nostres serveis, has de tenir almenys 18 anys d'edat, o la majoria d'edat legal a la teva jurisdicció, i posseir l'autoritat legal, el dret i la llibertat per participar en aquests Termes com un acord vinculant. No tens permès utilitzar aquesta pàgina web i/o rebre serveis si fer-ho està prohibit al teu país o en virtut de qualsevol llei o regulació aplicable al teu cas.

En comprar un article, o en contractar un dels nostres serveis, acceptes que: (i) ets responsable de llegir el llistat complet de l'article abans de comprometre't a comprar-lo: (ii) celebres un contracte legalment vinculant per comprar un article quan et comprometeu a comprar un article i completar el procés de check-out.
Els preus que cobrem per utilitzar els nostres serveis/per als nostres productes s'enumeren a la pàgina web. Ens reservem el dret de canviar els nostres preus per als productes que es mostren en qualsevol moment i de corregir els errors de preus que poden passar inadvertidament. Informació addicional sobre preus i impostos sobre les vendes està disponible a la pàgina de pagaments.
"La tarifa pels serveis i qualsevol altre càrrec que pugui incórrer en relació amb el teu ús del servei, com ara els impostos i les possibles tarifes de transacció, es cobraran mensualment al teu mètode de pagament.

El Servei i tots els materials inclosos o transferits, incloent-hi, sense limitació, programari, imatges, text, gràfics, logotips, patents, marques registrades, marques de servei, drets d'autor, fotografies, àudio, vídeos, música i tots els Drets de Propietat Intel·lectual relacionats amb ells, són la propietat exclusiva de bivid. Tret que s'indiqui explícitament en aquest document, no es considerarà que res en aquests Termes crea una llicència en o sota cap dels Drets de Propietat Intel·lectual, i tu acceptes no vendre, llicenciar, llogar, modificar, distribuir, copiar, reproduir, transmetre , exhibir públicament, realitzar públicament, publicar, adaptar, editar o crear treballs derivats dels mateixos.

Podem acabar o suspendre de manera permanent o temporal el teu accés al servei sense previ avís i responsabilitat per qualsevol raó, fins i tot si a la nostra sola determinació tu violes alguna disposició d'aquests Termes o qualsevol llei o regulació aplicable. Pots descontinuar l'ús i sol·licitar cancel·lar el teu compte i/o qualsevol servei en qualsevol moment. Sense perjudici del contrari en allò que antecedeix, pel que fa a les subscripcions renovades automàticament als serveis pagats, aquestes subscripcions se suspenen només al venciment del període corresponent pel qual ja has realitzat el pagament.


En la màxima mesura permesa per la llei aplicable, en cap cas el bivid no serà responsable per danys indirectes, punitius, incidentals, especials, conseqüents o exemplars, inclosos, entre d'altres, danys per pèrdua de beneficis, bona voluntat, ús, dades. o altres pèrdues intangibles, que sorgeixin o estiguin relacionades amb l'ús o la impossibilitat d'utilitzar el servei.
En la màxima mesura permesa per la llei aplicable, [el propietari la pàgina web] no assumeix cap responsabilitat per (i) errors, errors o inexactituds de contingut; (ii) lesions personals o danys a la propietat, de qualsevol naturalesa que siguin, com a resultat del teu accés o ús del nostre servei; i (iii) qualsevol accés no autoritzat o ús dels nostres servidors segurs i/o tota la informació personal emmagatzemada en aquests.

Ens reservem el dret de modificar aquests termes de tant en tant a la nostra discreció. Per tant, heu de revisar aquestes pàgines periòdicament. Quan canviem els Termes d'una manera material, us notificarem que s'han realitzat canvis importants en els Termes. L'ús continuat de la pàgina web o el nostre servei després del canvi esmentat constitueix la teva acceptació dels nous Termes. Si no acceptes algun d'aquests termes o qualsevol versió futura dels Termes, no facis servir o accedeixis (o continuïs accedint) a la pàgina web o al servei.

Accepta rebre de tant en tant els nostres missatges i materials de promoció, per correu postal, correu electrònic o qualsevol altre formulari de contacte que ens proporcionis (inclòs el teu número de telèfon per a trucades o missatges de text). Si no vols rebre aquests materials o avisos de promocions, simplement avisa'ns en qualsevol moment.

bivid, Lleida, 20/12/2021

bottom of page