top of page
  • bivid

App RADAR COVID

bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil ) 
bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil )


Què és?

És una Aplicació per a smartphones creada per la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, del govern d'Espanya, similar a la d'Alemanya, Itàlia o Suïssa.


Aquesta App t'avisa si estas en risc de coronavirus. Utilitza un sistema de rastreig que t'avisa si t'has creuat amb alguna persona positiva en covid en els 14 dies anteriors a menys de 2 metres de distància, per un període de més de 15 minuts.


App Anònima?

Aquesta és una app on no has de registrar-te, i et mantè en l'anonimat. És important que si ets positiu en covid, ho indiquis a la teva App per poder avisar a les persones amb les que has estat en cotnacte, tot és automàtic, tu només has de premer un botó. Però repetim, tranquils! Et mantè l'anonimat total.Com s'utilitza?

  1. Entra a la teva app per a descarregar el programa.


  1. Busca la app "RADAR COVID" i fixa't bé que tingui aquest logo:


  1. Instal·la

  2. No cal que et registris, ni que afegeixis cap informació personal. Només cal que tinguis obert el bluetooth. Activa el radar.

  3. Per a què funcioni correctament has de tenir sempre obert el radar, i si ets positiu en covid ho has de marcar dins de l'App.bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil )


Advertències!

  • No cal que tinguis el bluetooth tot el dia obert, només cal que l'obris quan surtis al carrer, quan vagis a comprar, o a dinar fora o de vacances. Per casa el pots tenir tancat.

  • Tingues en compte que el bluetooth consumeix bateria, si tens un mòbil vell, no et recomanem que te la instal·lis.

  • Aquesta App només funciona amb el bluetooth, no cal que tinguis obertes les "ubicacions".

  • A banda d'informar-te del radar del covid, l'App també et recorda quines mesures de seguretat són les millors per la teva situació.


Aquest tipus de tecnologia ja s'aplica amb èxit en molts països del món, i ha tingut molt bons resultats. Un cop més els smartphones ens ofereixen una solució eficaç. Com ens agrada la tecnologia!


bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil )
48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page