• bivid

Avui whatsApp no funciona correctament - bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes

WhatsApp no ​​funciona correctament. La famosa aplicació de missatgeria ha deixat d'estar operativa fa uns minuts i actualment és impossible el seu ús normal. Els missatges ni s'envien ni es reben, quedant afectat també l'enviament d'imatges o documents, a més de les cada vegada més socorregudes notes de veu. De moment, no tenim més detalls de la caiguda, però sembla estar afectat l'aplicació a nivell mundial.


bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil )


Comunicar-se per WhatsApp ja s'ha convertit en la principal eina del nostre dia a dia. Per sobre de trucades, videotrucades, missatges de text, MMS, xarxes socials o correus electrònics es col·loca l'aplicació de Facebook. El gegant de les xarxes socials va pagar una autèntica milionada per l'aplicació, però sembla que li va a acabar sortint barata. El que no ha canviat és la falta d'informació quan tenim problemes.


bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil )

WhatsApp no ​​funciona avui


Només cal obrir WhatsApp per llegir un "Connectant" o un "Comprovant si hi ha missatges nous", tant en iOS com en Android. Això ens indica clarament que estem davant d'un problema de funcionament de la popular aplicació de missatgeria. A més, les xarxes socials ràpidament s'han fet ressò dels problemes i pàgines com Downdetector ràpidament s'han plagat de reports. En aquests moments, més de 4.000 informes de problemes de diverses parts de món.


bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil )

WhatsApp no ​​funciona


El principal motiu esgrimit pels usuaris per reportar és la impossibilitat de connectar-se. Arran d'això, es fa impossible enviar o rebre missatges ni cap altre tipus de contingut. Com sol ser habitual, el Twitter de WhatsApp no ​​ens ofereix més informació a l'respecte i hem d'esperar minuts o hores perquè el servei quedi restablert. El seu gran rival Telegram serà el principal beneficiat d'aquesta caiguda, cosa que ja resulta habitual i al que ens hem acostumat.


Aquesta és la primera caiguda important de WhatsApp des de fa bastants mesos. Els anteriors problemes que ha tingut durant 2020 han estat més puntuals i han quedat solucionats en qüestió de minuts.


bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil )

Normalment, les caigudes de l'aplicació estaven relacionades amb l'activació d'alguna novetat important de WhatsApp. Segons s'ha vingut rumoreando, des de Facebook volen apostar d'una vegada per totes pel suport multidispositiu, acostant l'aplicació a dispositius com l'iPad. Serà aquesta la raó de la caiguda?


L'inici de la caiguda i els problemes de WhatsApp ha estat sobre les 22:00 de l'dimarts 14 de juliol de 2020.


Actualitzat: La caiguda de WhatsApp ha durat uns 40 minuts. A les 22:40 hores de l'dimarts 14 de juliol de 2020 ia sembla funcionar perfectament, podent enviar i rebre missatges de text, fotos, notes de veu i altres elements multimèdia.


Font: adslzone

bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil )
19 views0 comments

Recent Posts

See All