top of page
  • bivid

Com evitar la suplantació i segrest del teu Whatsapp?


WhatsApp: suplantació i segrest

Suplantació de Whatsapp Rebeu un missatge de correu electrònic suposadament de part de Whatsapp on us demana clicar en un enllaç per fer una còpia de segurtat de tots els vostres missatges i de l'historial de trucades. Aquest enllaç us instal·la programari maliciós i us infecta el dispositiu.

Segrest de Whatsapp Algunes aplicacions de banca electrònica, xarxes socials o les que fan servir l'IDCAT SMS, utilitzen com a mesura de seguretat avançada l'enviament de codis de seguretat i contrasenyes per missatges de text al mòbil de la persona usuària.

Aquests codis de seguretat i contrasenyes no els heu de compartir amb ningú, ja que podríeu estar donant, de forma involuntària, el control total de l'aplicació a terceres persones.

En el cas de Whatsapp, els darrers mesos s'ha detectat un increment dels intents de robatori de comptes per part de ciberdelinqüents mitjançant un atac de suplantació d'identitat, amb les dades personals que obtenen els delinqüents es fan passar per vosaltres per cometre algun tipus de delicte.Els nostres serveis: Fibra óptica barata Fibra óptica ofertes Fibra óptica oferta Internet rural Fibra óptica oferta Lleida Fibra óptica Lleida Fibra óptica poble Lleida Fibra óptica Tarragona Pack fibra óptica i telefonia Fibra óptica catalana Telefonia barata Telefonia oferta

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page