• bivid

COMPRES SEGURES - bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil / lleida)

Compra amb seguretat per Internet amb les recomanacions de bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil / lleida)


Aquesta informació és de la Generalitat de Catalunya:


A l'hora de comprar escolliu un comerç electrònic segur i de confiança. Abans de comprar-hi, feu aquestes comprovacions:

  1. Mireu que disposi d’un web mínimament acurat amb dades de contacte, informació suficient sobre els productes i condicions totalment clares pel que fa als sistemes de pagament i d’enviament.

  2. Busqueu a la xarxa l’opinió d’altres consumidors sobre aquella empresa.

  3. Compareu preus i si detecteu diferències molt grans, desconfieu-ne, ja que podria tractar-se d’un cas de falsificació o d’un intent d’estafa.

  4. L’adreça de la pàgina ha de canviar d’http a https i en la part inferior del navegador ha d’aparèixer el dibuix d’un cadenat tancat.

  5. Si compreu entrades per a espectacles o concerts, feu-ho només en els portals dels distribuïdors oficials.

Recorda!!

  • No accediu a botigues virtuals des d’enllaços que us arribin per missatge o per correu electrònic. És més segur escriure directament l'adreça en el navegador.

  • També podeu guardar en els vostres favorits del navegador les adreces dels comerços electrònics que useu amb més freqüència. Així evitareu accedir per error en dominis fraudulents que pretenen simular els originals usant noms semblants.

  • Eviteu fer compres des d'ordinadors públics i xarxes Wi-Fi obertes (sense contrasenya).

  • Tingueu en compte que si compreu en botigues virtuals amb seu fora de la Unió Europea i teniu cap problema, la situació podria ser més complexa i difícil de resoldre.


by bivid (telefonia / fibra òptica / internet rural / tarifes mòbil / lleida)

4 views0 comments