top of page
  • bivid

Curiositats sobre els smartphones i els robatoris


A l’Estat espanyol hi ha actualment més de 50.000.000 de línies de telefonia mòbil[1] i més d’un 85% de la població disposa de telèfons intel·ligents[2], els smartphones o telèfons intel·ligents i l’augment de l’ús d’aquests aparells els ha convertit en un element indispensable de la vida quotidiana de la ciutadania.


L’alt valor econòmic dels terminals i l’augment d’usuaris ha fet augmentar xifres dels robatoris, i actualment el furt i el robatori de mòbils s’ha convertit en una de les principals causes de denúncia. En concret, el 2014 es van rebre denúncies de sostracció de 71.500 mòbils a Catalunya. Els smartphones s’han convertit en un element indispensable de la nostra vida: els duem a sobre sempre encesos i els utilitzem per informar-nos, per treballar, per comunicar-nos i per als moments de lleure, i en conseqüència, emmagatzemem molta informació personal.


Saber com protegir el mòbil i mantenir la vostra seguretat us estalviarà no només la pèrdua econòmica sinó una gran quantitat de molèsties i mal de caps.

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page