top of page
  • bivid

7 COSES QUE SEGUR QUE NO SAPS SOBRE LA FIBRA OPTICA!

Updated: Feb 12, 2020La fibra òptica comença a ser indispensable en qualsevol situat. Les consultes a Internet, segons Google, s'han multiplicat amb recerques de el tipus "Fibra òptica tarifes", "fibra òptica cobertura", "fibra òptica ofertes". La gent busca grans ofertes, com més megues a un preu més millor! Però ... Saps què? Hi ha moltes més coses que hauries de tenir en compte a part de les megues per contractar un bon servei!.Bivid i NXT-Telecom et donen 7 dades sobre la fibra òptica que van més enllà de les tarifes, ofertes i cobertura ... que has de conèixer:


Les operadores només et donen la velocitat de baixada de la fibra òptica o aèria, però ... I la de pujada?

Les ofertes ens mostren la velocitat baixada però no la de pujada. S'ha de tenir en compte depenent de l'ús que li donem a internet.

Si puges vídeos a Internet, a Youtube, Facebook ... Per diversió o per treball, hauries mirar bé les megues que t'ofereixen de pujada.


FIBRA ÒPTICA VS ADSL

Podràs navegar fins a 10 vegades més ràpid que amb connexió ADSL.


¿QUANTES MÉS megues MILLOR?

Sempre és millor tenir un bon PING de tenir més megues. Si tens molt bon PING navegaràs més ràpid, que tenint més megues. El PING és la qualitat de la línia. La rapidesa que envia preguntes i rep respostes. Pots analitzar la teva connexió de fibra o ADSL actual, en uns segons, entrant en algun test de velocitat com:


http://www.speedtest.net/es

https://www.testdevelocidad.es/LA FIBRA ÒPTICA NO PERJUDICA EL MEDI AMBIENT

Els cables de fibra òptica gasten menys energia que els de coure.


Així ho va demostrar un estudi realitzat per l'Agència de Protecció Ambiental. En el seu treball ens mostra com els cables de coure consumeixen 3.5 watts per transmetre data a través de 100 metres, els cables de fibra òptica no arriben a l'1 watt per conduir feixos de llum per 300 metres.Menys energia significa menor generació de calor, i economitzar l'energia redueix les emissions de diòxid de carboni (CO2). El centre Ecobilan, de França, va publicar un estudi on es diu que a Europa es podrà reduir 30 milions de tones d'emissions de C02, gràcies a la instal·lació de la fibra òptica.LA FIBRA ÒPTICA PROTEGEIX MILLOR LES TEVES DADES!

La fibra òptica li complica la tasca als hackers que volen fer-se amb el teu contrasenyes i altra informació. Això es deu al fet que és molt més difícil interceptar la informació que passa pels cables.


LA FIBRA ÒPTICA ÉS GAIREBÉ TAN RÀPIDA COM LA LLUM

La fibra òptica ha demostrat que la transmissió de dades és molt més ràpida que altres mètodes. En l'actualitat podem dir que és capaç de transmetre fins a 16 terabits de dades en un segon a 7.000 quilòmetres de distància. La fibra òptica és gairebé tan ràpida com la llum. Es preveu que pugui fabricar-se un cable de fibra que arribi al 99,7% de la velocitat de la llum en la transmissió de dades.


LA FIBRA ÉS VIDRE

Doncs si. La fibra òptica és feta de vidre. Són petits cables de vidre dels que condueixen l'electricitat. Aquests estan recoberts de plàstic, són molt resistents al clima i de el canvi brusc de les temperatures. Els cables de fibra òptica són molt prims i flexibles, molt més lleugers i ocupen menys espai que el cable trenat.#fibraoptica #internet #bivid #fibraopticalleida #telefonia

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page