top of page
  • bivid

Espanya digital pel 2025


Transformació i Resiliència del Govern, i pretén impulsar la transformació digital del país mitjançant la garantia de connectivitat digital, el desplegament del 5G i el reforçament de capacitat en ciberseguretat. Un dels punts clau de la docket comprèn la digitalització de les administracions públiques, amb l'actualització de les infraestructures tecnològiques. Desenvolupem quin és l'objectiu del pla i com afectarà les administracions.


La transformació digital ha esdevingut una primera necessitat, i no només per a les empreses, sinó també per a les administracions públiques. El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern emmarca entre els objectius de l'Agenda Espanya Digital 2025 la digitalització de les administracions i serveis públics. En aquest sentit, Espanya és un dels països europeus que encapçalen el lideratge d'estratègies digitals a nivell estatal segons l'Índex de l'Economia i la Societat Digital (DESI); Espanya ocupa el segon lloc entre els països de la Unió Europea en matèria de serveis públics digitals.

El top objectiu del Pla consisteix a continuar millorant l'accessibilitat de l'Administració pública, superar la bretxa digital i aconseguir que la relació amb els ciutadans i les empreses ocegin més efectiva. El marc estratègic del projecte també inclou objectius en matèria de resiliència, transició ecològica o medi ambient, perseguits també al Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència.El Pla engloba un total de disset mesures diferents agrupades en tres eixos clau, amb el punt de mira fixat que, el 2025, el 50 dels serveis públics estiguin disponibles a través d'aplicacions mòbils i l'atenció es faci de forma personalitzada.


El futur és digital. I la millor solució per a la teva tranquil·litat és contractar bivid. Nosaltres t'oferim el millor servei qualitat/preu i t'ajudem en tots els teus problemestecnològics. T'oferim un servei d'avaries i solució de problemes tecnològicsgratuït de per vida.


Els nostres serveis:Fibra óptica barata


Fibra óptica ofertes


Fibra óptica oferta


Internet rural


Fibra óptica oferta Lleida


Fibra óptica Lleida


Fibra óptica poble Lleida

Fibra óptica Tarragona


pack fibra óptica i telefonia


Fibra óptica catalana


Telefonia barata

Telefonia oferta


.

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page