top of page
  • bivid

La connectivitat com a motor de negociDes de l'arribada del COVID-19, internet i les eines connectades han estat fonamentals per poder portar una vida més o menys normal, tant personalment com professionalment. Tecnologies com ara les xarxes privades mòbils i l'edge computing multiaccés s'han convertit en part de la realitat digital de les grans corporacions per facilitar una comunicació fluida amb empleats, clients o proveïdors. T'expliquem quines són les característiques més importants d'una xarxa d'aquest tipus perquè puguis avaluar si la teva empresa ha de tenir aquesta tecnologia.


El que fa uns anys podria haver estat part d'una pel·lícula de ficció, ara ho vivim a la nostra realitat. Podem treballar lluny dels nostres col·legues, compartir diversos arxius i documents i comunicar-nos-hi sense restriccions.

La pandèmia provocada pel COVID-19 ha estat un dels motius pels quals la connexió entre persones i empreses ha estat tan forta.


La veritat és que la productivitat i el desenvolupament empresarial en sistemes socioeconòmics limitats serien més complexos sense les tecnologies de xarxes connectades, com ara les xarxes privades mòbils (MPN) o la informàtica perimetral d'accés múltiple (MEC). el que ja és. A més, posteriorment s'han implantat a moltes empreses sistemes de teletreball o híbrids.


Per tant, apostar per un sistema de comunicacions sòlid seria una inversió que reportaria grans dividends a l'empresa. Ara com ara, tenir una xarxa ben connectada continua sent un element clau. És per això que en aquest article explicarem les característiques més importants de les xarxes MPN i MEC.


Si tu també ets del team del teletreball a bivid t'oferim el millor servei de fibra òptica del mercat:


https://www.bivid.cat/
 

Els nostres serveis:


Fibra óptica barata


Fibra óptica ofertes


Fibra óptica oferta


Internet rural


Fibra óptica oferta Lleida


Fibra óptica Lleida


Fibra óptica poble Lleida


Fibra óptica Tarragona


Pack fibra óptica i telefonia


Fibra óptica catalana


Telefonia barata


Telefonia oferta

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page