top of page
  • bivid

NETFLIX, DISNEY... REDUEIXEN LA QUALITAT

Si no pots veure netflix en ultra HD no és problema de la teva connexió és perquè les plataformes han reduït la qualitat.

Netflix, Disney, Google, Amazon ... Han acordat amb els governs aplicar reduccions per permetre que les persones que treballen des de casa puguin conviure a la xarxa amb qui busquen entretenir-se, també des de casa. El primer a anunciar el moviment va ser Netflix, el líder mundial de les pel·lícules i sèries per internet. Pocs dies després que la majoria de la població europea es confinarà a casa seva i buidés les ciutats, la UE va demanar a la companyia que difongui en qualitat estàndard i no en alta definició per "prevenir una congestió d'internet". La companyia va accedir a la petició, que reduirà la seva trànsit al voltant de l'25% durant uns 30 dies inicials, i la va aplicar en altres països com el Regne Unit. Disney+ també utilitza un 25% menys d'ample de banda.

Google també ha pres mesures amb Youtube que només ofereix qualitat estàndard. Amazon Prime Video, va confirmar que, seguint l'estela de Netflix i Youtube, també redueix la qualitat de reproducció dels continguts a Europa i els mercats on sigui necessari, alguna cosa que va continuar Apple.

HBO també s'uneix a la iniciativa


#bivid #internet #fibraoptica #internetrural #telefonia #mobile #lleida #catalunya

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page